Tjänster

Som grafisk formgivare är min hemmaplan den visuella kommunikationen. Där har jag i över tio år spelat tillsammans med både företag och organisationer, stora som små. Och när det behövs fler spelare i laget har jag ett stort nätverk av copywriters, projektledare, illustratörer, fotografer och programmerare som gör att jag får alla typer av kommunikationsprojekt att gå i mål.

Visuell kommunikation som sticker ut

Jag hjälper företag och organisationer att få en visuell identitet som inte bara sticker ut från mängden och känns igen, utan som också matchar deras verksamhet. I min portfolio hittar du exempel på jobb där jag har hjälpt kunder med grafisk profil, logotyp och trycksaker.

Webbplatser som ger försprång

En enkel och tydlig webbplats är A och O för att ditt företag ska få rätt och fler kunder. Jag hjälper dig från idé och struktur, till webbdesign och lansering. Självklart producerar jag responsiva webbplatser som funkar såväl i datorn som mobilen och surfplattan. Jag bygger webbplatserna med WordPress som publiceringssystem (CMS).

Informationsavdelningens bästa kompis

Om du jobbar på en marknads- eller informationsavdelning och kan jag hjälpa dig producera kreativa trycksaker, attraktiva annonser, intressanta årsredovisningar eller tydliga PowerPoint-presentationer. I min verktygslåda hittar du InDesign, Photoshop, Illustrator och Office-paketet.

Originalare som fixar det mesta

Jag hjälper även kommunikationsbyråer som behöver anlita originalare för print eller webb. Som egenföretagare är jag prestigelös, håller vad jag lovar och levererar i tid.